Ostatní nadpřirozené bytosti aneb skutečné bestiáře X filmy

18.11.2015 00:54

V současnosti podle všeho existuje dalších asi 5 možná více či méně druhů vnitřních zvířat nebo jak by se dalo říct "nadpřirozených bytostí". Nicméně všechny mají jistým způsobem stejný kořen a podobný původ, ale zároveň má každá něco do sebe, jiné schopnosti, jiné vnímání okolního světa. Spousta lidí tvrdí, že nadpřirozená bytost má vždy souvislost se sociálními vztahy: třeba, že vlkodlak nikdy nebude přítel upíra apod... Podle mého názoru tomu tak není, každý člověk si své přátele vybírá např. podle společných zájmů, dovedností atd., ne podle toho, jestli je nebo není vlkodlak či jiná bytost... 

Bohužel se nadpřirozené bytosti nedají dost dobře vyjmenovat nebo popsat např. v takovém aktuálním bestiáři, protože většinu lidí už nezajímá pravda a zamýšlí se spíše nad tím, jak se co nejvíce buď zviditelnit na internetu nebo posílit vlastní sebevědomí a ve výsledku jim ani nedochází, "co kdyby" jenže stejně je dost lidí ovlivněno tím, že tyto věci nejsou vědecky potvrzené (jako že možná ani nikdy nebudou) a proto neexistují... Dále je také pro všechny, včetně těch co v nadpřirozeno a s ním spojené věci věří mnohem jednodušší do svých stránek nebo bestiářů vlkádat obsah zkopírovaný z jiných webových stránek (nebudu vypisovat příklady ze snadno pochopitelného důvodu) a šíří většinou DEZINFORMACE dál! Vím, že teď to zní trochu jako propagace této stránku, ale snad chápete, jak to myslím...lidi by se měli na nadpřirozenem pořádně zamyslet než o něm publikují vlastně stále stejné články! Je těžké pak ostatní přesvědčovat např.    o tom, že vlkodlaci jako takový (obrovští vlci) už v dnešní době neexistují, že upíři NESAJÍ krev apod...když jsou všichni zvyklí na to, co vídají ve filmech a to je pak těžší oříšek... Zkrátka bych tím zhrnula, že bysme si neměli představovat nadpřirozené bytosti jako ty z filmů a seriálů a potom třeba nějaký ten opravdový bestiář někdo napíše... Vím sice, že takových už bylo, ale zároveň vím, že by informace v nich obsažené bylo nutné hoodně upravit :) (mám namysli třeba naprosto změnit názvy a nepřidávat bytostí tolik, protože jich je stejně většina jen mýtus)

Určitě bych ale možná nějakému budoucímu autorovi (klidně bych jím jednou mohla být já), který třeba tento článek přávě teď čte připomenula, aby do knihy (bestiáře) přidal PSEUDO-DLAKY... (místo všem známých "vlkodlaků" a "kočkodlaků")

Znám lidi, co podle mého názoru, ačkoli si v tom nejsou jistí, mají jisté spojení s nadpřirozenem a samozřejmě nemyslím tím jen pseudovlko/kočkodlaky.

To by bylo k tomuto článku asi vše :)

 

Kontakt

Wildcrawlers Admin eflers@seznam.cz